L'ANZA startsida : Företaget
 

L'ANZA EP SWEDEN AB är ett svenskt bolag som är generalagent i Norden för amerikanska L'ANZA och franska Eugene Perma. Vårt Nordiska huvudkontor och utbildningscenter ligger i Malmö. Vi arbetar med ett totalkoncept med produkter inom hårvård, styling, färg och permanent och är en exklusiv samarbetspartner åt frisörer.

L’ANZA EP SWEDEN AB är det snabbast växande företaget i branschen och annonserar i marknadens främsta magasin/veckotidningar.

The B.I.G. Evolution

Från behandlande till reparerande

L’ANZA introducerades i skönhetsindustrin som ett av de första professionella hårvårdsvarumärkena som är särskilt utformade för att hantera
individuella hårbehov. Genom användning av det egna Keratin Bond System, har L’ANZA kunnat gå direkt på orsakerna till hårets skador, inte bara symptomen. L’ANZA byggde vidare på denna tradition av keratinprotein, som innehåller det senaste inom hårvårdens ingrediensteknik,
såsom ingredienser utvunna ur botaniska ämnen från vildmarken, och skapade Keratin Healing System (KHS). Med kraften av Keratin Aminosyror, Healing Actives och fullt UV-skydd (UVA, UVB, UVC), Nano Science 10² delivery systemet, har KHS, sulfat- och natriumkloridfria schampo blivit grunden för alla L’ANZA produkter.

L’ANZA i färg

L’ANZA tog den innovativa tekniken från Healing Haircare för att etablera en ny nivå av salongsprodukt -Healing Color. L’ANZA Healing Color gör långvarig hårfärg möjlig. Den egenutvecklade färgbevarande teknologin innehåller Keratin Healing System och Flower Shield Complex som ger djupa och levande färger som stämmer överens med färgskalan. L’ANZA Healing Color kan blandas till permanent, Demi Permanent, och Demi Translucent, allt från en och samma tub av färg, vilket möjliggör oändlig kreativitet och samtidigt minska salongens färglager, för att läsa mer klicka här!

Den perfekta oljan

Ständigt sökandes efter nya sätt att reparera håret upptäckte L’ANZA ett nytt sätt att kombinera en unik blandning av växter, för att leverera oöverträffade reparerande egenskaper och glans. Namnet blev: Phyto IV Complex. Denna blandning av fyra unika vegetabiliska oljor från vildmarken, ger håret enastående hälsa och glans. Denna genereringsfusion är grunden för den superlyxiga Keratin Healing Oil serien.

L’ANZA: I framkanten

Från vård till färg, L’ANZA reparerar, förseglar och skyddar hår runt om i världen. Vi använder den senaste tekniken för att hålla vår produktprestanda steget före alla andra. Medan många hårvårdsmärken hävdar att de lagar håret, är L’ANZA det enda varumärket som kan reparera håret på djupet, vilket ger maximal glans och färg som varar. L’ANZA gör ett miljömedvetet åtagande genom att se till att alla våra produkter och åtgärder stödjer en frisk och hållbar utveckling för vår planet. Vi är stolta över att vara ett varumärke, exklusivt för frisörsalonger och frisörföretag, som skapar professionella hårvårdsprodukter, verktyg och utbildningar runt om i världen.

L’ANZA goes B.I.G. (slår på stort)

Vår uppgift på L’ANZA är B.I.G. (stor) -Believe. Inspire. Grow (Övertyga. Inspirera. Växa). Även om vi tillverkar premiumprodukter av hög kvalitet för att uppnå vackra resultat, så är det viktigt att belysa att vi tror att frisörerna har makten att påverka alla hår de lägger sina händer på, och vi inspireras av dem dagligen. Som företag gör vi vad vi kan för att framställa och tillverka de finaste salongsprodukterna i världen. För att föregå med gott exempel så uppmuntrar vi alla runt omkring oss att tro på sig själva, så att de kan inspirera andra att växa.

 

Tel: 040-28 45 40   E-post: info@lanza.se