BEAUTY IS
FEARLESS

BOLD, RICH COLORS BLEND WITH UNAPOLOGETIC PATTERNS

Djärva, rika färger blandar sig med unika mönster i Beauty Is...FEARLESS. Inspirerad av livets konstruktioner, kraftfull finish stödjer kontrasterande texturer för att uttrycka och återspegla den moderna kvinnans dristiga väsen. Fotad på Ammon Carver Studio i New York City och framtagen av L'ANZA Global Creative Team.

HAIR: L'ANZA GLOBAL CREATE TEAM
Matt Swinney, Ammon Carver, Leah Freeman
MAKE UP: Victorija Bowers
ASSISTANT: Gina Watkins and Mark Dolan
PHOTOGRAPHER: Richards Monsieurs

Designers och fashionistas befinner sig i en tid av risktagande och regelbrytande. Den överraskande färgen och finishen i denna kollektion utmanar det traditionella sättet som kvinnor bär sitt hår, vilket representerar vad som händer inom modet just nu.

Ammon Carver, L'ANZA Creative Team

Färg utan gränser. Det är en showcase av vacker färg och stil som ligger ovanför trenden, men signalerar fortfarande lyx. Men FEARLESS handlar inte bara om mode, det är en attityd och filosofi som hålls kär av Tribe L'ANZA.

Leah Freeman, L'ANZA Creative Team

Fearless handlar om att inte begränsa oss själva i färg och stil. Vi kan driva vår kreativitet utanför ramarna och fortfarande skapa bärbart hår som upprätthåller kärnan i L'ANZA-principerna för ett friskt och glänsande hår.

Matt Swinney, L'ANZA Creative Team

Fearless handlar om att ge dig möjlighet att uttrycka din uppfattning om skönhet och vad det betyder för dig.

Gina Watkins

Att vara orädd mot invändningar och negativitet är hur vi som frisörer gör världen till en vackrare plats. Jag är så stolt över denna kollektion och hur vi arbetade orädda som ett kollektiv.

Mark Dolan

Det här är den bästa kollektionen vi hittills har fotat! Fantasin och kreativiteten i dessa utseenden gör den FEARLESS.

Richard Monsieurs

RELATERADE PRODUKTER