Under 2020 blev L'ANZA EP SWEDEN uppköpta av koncernen Storskogen och nu kommer vi att ta nästa steg in i framtiden. För att symbolisera alla våra varumärken som vi erbjuder till branschen och som vi är otroligt stolta över är det nu dags för oss att byta bolagsnamn. Låt oss presentera en nystart, förenad och kreativ framtid med oss på Alba Hair Group.

Alba Hair Group AB är ett privatägt företag med huvudkontor och lager i Malmö. Med märken som bland annat L’ANZA HEALING HAIR COLOR & CARE, Moroccanoil, HH Simonsen, Excellent Edges och Passion erbjuder vi såväl kunder som medarbetare kvalitet och medvetenhet i alla led. Vår verksamhet bedrivs i hela landet och omfattar såväl utbildning, inspiration och närvaro på salongerna. Vi arbetar med ett totalkoncept med produkter inom hårvård och är en exklusiv samarbetspartner åt frisörer.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

AAA är det högsta betyget som bara delas ut till aktiebolag. Ges till företag som visar stabilitet över tid, både i hög- och lågkonjuktur.


FÖRETAG GÖR SKILLNAD I KAMPEN MOT CANCER

Tillsammans har vi möjlighet att engagera oss i en livsviktig fråga och göra skillnad – på riktigt. Vårt mål är att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer. Att sprida kunskap och bidra till Sveriges främsta cancerforskning är en viktig fråga för oss som företag.


KAMPEN MOT DIABETES

En miljon svenskar har diabetes eller är i riskzonen att drabbas. Typ 2-diabetes ökar kraftigt samtidigt som Sverige har näst högst förekomst av typ 1-diabetes i världen. Vi som företag bidrar till forskningen och vill hjälpa till att lösa diabetesgåtan.