L'ANZA
SWEDISH CREATIVE TEAM

JOHAN ARVIDSSON

Manager of Education

Manager of Education och Chefstekniker i Sverige samt ansvarig för utbildningen i hela den Nordiska regionen. Johan har arbetat med att utbilda de Europeiska teknikerna i klipp och färg de senaste åren. Det är Johan som ligger bakom produktionen för alla L'ANZA Swedens visningar sen 2009. Hans ambition är att underhålla och samtidigt lyfta fram de senaste trenderna på en skräddarsytt sätt för att ni som publik skall kunna plocka in det ni ser på scen i ert dagliga arbete. ”Om ni har roligt i min publik, så kommer ni också att lära er något och då har jag lyckats med mitt jobb”.

JENNY EKLUND

Swedish Team

Egenföretagare, f.d. färglärare och obotlig hårnörd. Drömmen om frisöryrket föddes vid 4 års ålder då jag klippte granntjejen i en minst sagt asymmetrisk frisyr, mina klipptekniker har sedan dess klart förbättrats. Jag arbetar sedan januari 2017 som tekniker hos L'ANZA varannan vecka, övriga veckor så finns jag på min salong på Brogatan här i Malmö som jag driver tillsammans med mina 2 kollegor. Det är fantastiskt att få arbeta som tekniker hos L'ANZA, att inspirera och inspireras, att förmedla och få kunskap inom världens bästa yrke! Att visuellt kunna se färg och form och ta visionen till verklighet är en av mina absolut starkaste sidor som frisör.

 

HENRIK ANDERSSON

Swedish Team

Jag älskar mitt jobb och min stora passion är färg. Att se förändringen en färg kan göra med en persons utseende men också attityd och mående. När jag var på min första visning när jag gick på frisörskolan och såg teknikerna stå där på scenen så blev dom mina rockstjärnor och förebilder och då sa ja till mig själv ”där ska ja stå en vacker dag”. Drömmen har ja aldrig släppt och nu får ja min chans. Jag är nu mera frilanstekniker för L'ANZA och  en del att teknikerteamet. Jag känner en så otroligt stolthet och tacksamhet att få vara en del av det här fantastiska företaget och att få sprida mina kunskaper samtidigt som jag kommer  utvecklas massor tillsammans med er.

 

 

ALEXANDRA STEINBACH

Swedish Team

Alexandra började arbeta som frilanstekniker för L'ANZA hösten 2016. Även om hon varit involverad långt längre än så. "Alex" har varit en trooper för det svenska laget, hjälper oss med otaliga förberedelser inför visningar, modellsökningar och så mycket mer. Att ta steget till scenen var nästa naturliga drag! "Att vara en utbildare är otroligt utvecklande och det ger mig möjlighet att dela mina kunskaper med er! Jag älskar att inspirera och dela med mig av mina kunskaper. Min nyfikenhet för mitt yrke gör att jag ständigt letar efter nya sätt att arbeta med färger och former". Alex är BOSS över facebookgruppen Frisörer som jobbar med L'ANZA. Här delar hon med sig av sin visdom i form av bilder, recept, tips och råd gällande L'ANZAs Healing Color och övrigt produktsortiment. När Alex inte arbetar för L'ANZA hyr hon en stol på New People i Växjö.

GINA LUNDBERG

Swedish Team

Jag har arbetat för L’ANZA som frilansande tekniker sedan 2004. Efter 20 år i branschen som frisör och egenföretagare har jag nu vidareutbildat mig till frisörlärare och arbetar på en av Sveriges bästa frisörskolor, Dragonskolan i Umeå. Det bästa med frisöryrket är att det finns så mycket att lära, att man aldrig är "färdig". Jag brinner för utbildning och vidareutveckling, både för mig själv och för andra, därför älskar jag mitt liv som tekniker. Att få träffa människor, skapa och vara kreativ är bland det roligaste jag vet. Min styrka som frisör är min tekniska kunskap och min blick för färg och form. Gärna i kombination, så klart.

 


En frisörklubb i ett slutet forum där du kan diskutera hår, färger och trender med andra frisörer. Dela gärna med dig av tips och färgrecept i form av bild och text! Här kommer även finnas informationom L'ANZA Swedens kursprogram, visningar och produkt/färgnyheter.