L'ANZA
SWEDISH CREATIVE TEAM

ALEXANDRA STEINBACH

Swedish Team

Blev färdig frisör 2007 och driver numer en egen salong i Växjö. Innehar mästarbrev och är en kreativ själ som älskar vår bransch. Färgnörd ut i fingerspetsarna som drivs av att lyfta och utbilda kollegor runtom i landet. Jobbar mycket i Norden men även Europa med färgutbildning för frisörer. Alexandra började arbeta som frilanstekniker för L'ANZA hösten 2016. Även om hon varit involverad långt längre än så. "Alex" har varit en trooper för det svenska laget, hjälper oss med otaliga förberedelser inför visningar, modellsökningar och så mycket mer. Att ta steget till scenen var nästa naturliga drag! "Att vara en utbildare är otroligt utvecklande och det ger mig möjlighet att dela mina kunskaper med er! Jag älskar att inspirera och dela med mig av mina kunskaper. Min nyfikenhet för mitt yrke gör att jag ständigt letar efter nya sätt att arbeta med färger och former".

EMELIE PERSSON

Swedish Team

Emelie är en go och glad värmlänning som jobbar både på salong och som tekniker hos oss. Hon gillar utmaningar både gällande stora makeovers på kunder men också att utmana sig själv i att alltid utvecklas. Att få dela med sig av sin kunskap och samtidigt träffa andra inspirerande frisörer är något hon älskar.

 

 

JOEL BIRKMOSE

Swedish Team

Joel är en riktig trendnörd som brinner för allt som är coolt. Han har jobbat både som frisör och barberare och älskar allt som har med utbildning och växa att göra.


En frisörklubb i ett slutet forum där du kan diskutera hår, färger och trender med andra frisörer. Dela gärna med dig av tips och färgrecept i form av bild och text! Här kommer även finnas informationom L'ANZA Swedens kursprogram, visningar och produkt/färgnyheter.