L'ANZA
SWEDISH CREATIVE TEAM

JENNY EKLUND

Swedish Team

Egenföretagare, f.d. färglärare och obotlig hårnörd. Drömmen om frisöryrket föddes vid 4 års ålder då jag klippte granntjejen i en minst sagt asymmetrisk frisyr, mina klipptekniker har sedan dess klart förbättrats. Jag arbetar sedan januari 2017 som tekniker hos L'ANZA varannan vecka, övriga veckor så finns jag på min salong på Brogatan här i Malmö som jag driver tillsammans med mina 2 kollegor. Det är fantastiskt att få arbeta som tekniker hos L'ANZA, att inspirera och inspireras, att förmedla och få kunskap inom världens bästa yrke! Att visuellt kunna se färg och form och ta visionen till verklighet är en av mina absolut starkaste sidor som frisör.

 

ALEXANDRA STEINBACH

Swedish Team

Alexandra började arbeta som frilanstekniker för L'ANZA hösten 2016. Även om hon varit involverad långt längre än så. "Alex" har varit en trooper för det svenska laget, hjälper oss med otaliga förberedelser inför visningar, modellsökningar och så mycket mer. Att ta steget till scenen var nästa naturliga drag! "Att vara en utbildare är otroligt utvecklande och det ger mig möjlighet att dela mina kunskaper med er! Jag älskar att inspirera och dela med mig av mina kunskaper. Min nyfikenhet för mitt yrke gör att jag ständigt letar efter nya sätt att arbeta med färger och former". Alex är BOSS över facebookgruppen Frisörer som jobbar med L'ANZA. Här delar hon med sig av sin visdom i form av bilder, recept, tips och råd gällande L'ANZAs Healing Color och övrigt produktsortiment. När Alex inte arbetar för L'ANZA hyr hon en stol på New People i Växjö.


En frisörklubb i ett slutet forum där du kan diskutera hår, färger och trender med andra frisörer. Dela gärna med dig av tips och färgrecept i form av bild och text! Här kommer även finnas informationom L'ANZA Swedens kursprogram, visningar och produkt/färgnyheter.