OUR STORY

DEDICATED TO THE PROFESSIONAL
HAIR INDUSTRY SINCE 1985

Från vård till färg, L’ANZA reparerar, förseglar och skyddar hår runt om i världen. Vi använder den senaste tekniken för att hålla vår produktprestanda steget för alla andra. Medan många hårvårdsmärken hävdar att de lagar håret, är L’ANZA det enda varumärket som kan reparera håret på djupet, vilket ger maximal glans och färg som varar.

L’ANZA gör ett miljömedvetet åtagande genom att se till att alla våra produkter och åtgärder stödjer en frisk och hållbar utveckling för vår planet.

Vi är stolta över att vara ett varumärke, exklusivt för frisörsalonger och frisörföretag, som skapar professionella hårvårdsprodukter, verktyg och utbildningar runt om i världen.


OUR MISSION STATEMENT

- BELIEVE / INSPIRE / GROW -

BELIEVE

BELIEVE WHAT’S POSSIBLE

L’ANZA strävar efter att vara en katalysator för stylister, utbildare och konsumenter att tro på sin egen vision för en vackrare värld och ett vackrare jag.

INSPIRE

INSPIRE WITH TANGIBLES

L’ANZAs produkter, verktyg och teknik inspirerar, ger kompetens och förtroende för alla att uppnå sina möjligheter.

GROW

GROW THE TRIBE
 

L’ANZA engagerar världen till förmån för skönhet, uppmuntrar var och ens självförverkligande och möjligheten att influera sin omgivning.


FROM TREATMENT TO HEALING

- KERATIN BOND SYSTEM -

L’ANZA introducerades i skönhetsindustrin som ett av de första professionella hårvårdsvarumärkena som är särskilt utformade för att hantera individuella hårbehov. Genom användning av det egna Keratin Bond System, har L’ANZA kunnat gå direkt på orsakerna till hårets skador, inte bara symptomen.

L’ANZA byggde vidare på denna tradition av keratinprotein, som innehåller det senaste inom hårvårdens ingrediensteknik, såsom ingredienser utvunna ur botaniska ämnen från vildmarken, och skapade Keratin Healing System (KHS). Med kraften av Keratin Aminosyror, Healing Actives och fullt UV-skydd (UVA, UVB, UVC), Nano Science 102 delivery systemet, har KHS, sulfat- och natriumkloridfria schampo blivit grunden för alla L’ANZA produkter.

 

L’ANZA IN COLOR

- FLOWER SHIELD COMPLEX -

L’ANZA tog den innovativa tekniken från Healing Haircare för att etablera en ny nivå av salongsprodukt -Healing Color. L’ANZA Healing Color gör långvarig hårfärg möjlig. Den egenutvecklade färgbevarande teknologin innehåller Keratin Healing System och Flower Shield Complex som ger djupa och levande färger som stämmer överens med färgskalan. L’ANZA Healing Color kan blandas till permanent, Demi Permanent, och Demi Translucent, allt från en och samma tub av färg, vilket möjliggör oändlig kreativitet och minskar samtidigt salongens färglager.

 

THE PERFECT OIL

- PHYTO IV COMPLEX -

Ständigt sökandes efter nya sätt att reparera håret upptäckte L’ANZA ett nytt sätt att kombinera en unik blandning av växter, för att leverera oöverträffade reparerande egenskaper och glans. Namnet blev: Phyto IV Complex. Blandningen av fyra unika vegetabiliska oljor från vildmarken, ger håret enastående hälsa och glans. Denna genereringsfusion är grunden för den superlyxiga Keratin Healing Oil serien.

 


Vi är stolta över att vara ett varumärke som är och förblir exklusivt för frisörsalonger. L’ANZAs produkter är de enda produkterna som reparerar håret.