L'ANZA EP SWEDEN AB är ett svenskt bolag som är generalagent i Norden för L'ANZA HEALING HAIR COLOR & CARE, Moroccanoil, Eugene Perma, Passion saxar och Pur Hair. Vårt Nordiska huvudkontor och utbildningscenter ligger i Malmö. Vi arbetar med ett totalkoncept med produkter inom hårvård, styling, färg och permanent och är en exklusiv samarbetspartner åt frisörer. L’ANZA EP SWEDEN AB är det snabbast växande företaget i branschen och annonserar i marknadens främsta magasin/veckotidningar.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

AAA är det högsta betyget som bara delas ut till aktiebolag. Ges till företag som visar stabilitet över tid, både i hög- och lågkonjuktur.


FÖRETAG GÖR SKILLNAD I KAMPEN MOT CANCER

Tillsammans har vi möjlighet att engagera oss i en livsviktig fråga och göra skillnad – på riktigt. Vårt mål är att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer. Att sprida kunskap och bidra till Sveriges främsta cancerforskning är en viktig fråga för oss som företag.


KAMPEN MOT DIABETES

En miljon svenskar har diabetes eller är i riskzonen att drabbas. Typ 2-diabetes ökar kraftigt samtidigt som Sverige har näst högst förekomst av typ 1-diabetes i världen. Vi som företag bidrar till forskningen och vill hjälpa till att lösa diabetesgåtan.