ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VARA HÅRMODELL?

Vi har ständigt kurser, visningar och evenemang där vi är i behov av hårmodeller, både killar och tjejer. Du kan då kostnadsfritt bli klippt, färgad, stylad mm. av några av sveriges bästa frisörer.  
Allt som görs med Ditt hår kommer Du att få veta i förväg. Vi gör aldrig något innan Du som modell och frisören/kursledaren är överens om förutsättningarna. Ibland är kursens fokus färgteknik, ibland klippteknik och ibland både och. Frisörerna väljer ut vilka modeller som passar till den aktuella kursen och hur vår kollektion ser ut. Om man inte blir uttagen vid ett tillfälle, behöver det inte betyda att man inte passar som hårmodell. Det beror helt och hållet på vad kursen innefattar. Om vi t.ex. har en kurs i långhårsuppsättningar så prioriteras såklart de med långt hår o.s.v. Är du under 18 år och intresserad av att vara med krävs målsmans medgivande i samband med event.


Här kommer info om kommande kurser/visningar där vi söker hårmodeller! Hårmodeller av alla slag sökes vid olika tilfällen så tveka inte att gå med, kanske är där en kurs som passar just dina önskemål.