BEAUTY IS...
A CREATIVE FOUNDATION

KURSER

2024

CREATIVE BY L'ANZA

Detta är en Inspirations kurs för dig som redan jobbar med L’ANZAs färgsystem.Vi går igenom säsongens trender och 2 färgtekniker som underlättar det dagliga arbetet på salongen.
Du får utveckla din kreativitet och kunskap inom färgen, samtidigt som vi arbetar med salongsvänliga tillvägagångssätt.
Vi jobbar med Healing Color, Liquids Demi Gloss, Vibes och blonderingarna. Lunch och fika ingår. Kursen utförs på övningshuvuden.

Datum

13/2
19/3

Ort

Göteborg
Stockholm

Tid

10.00-16.00
10.00-16.00

Platser

12 st
12 st

ALL ABOUT BLONDE

Balayage, slingor, babylights, helblondering, reversed balayage eller foilayage är några av de teknikerna vårt arbete kräver kunskap i. Kraven på de uppljusande behandlingar frisörer möter på salongen växer ständigt. Detta är en kurs som ger dig trygghet i att välja rätt teknik, rätt nyansering och rätt produkt beroende på utgångsläget och önskemålet.
Hur kan arbetet effektiviseras och vad krävs för att nå speciella resultat?
Vi djupdyker kring kemin runt uppljusning och skapar ytterligare trygghet kring vårt arbete och utvecklar oss i olika tekniker. Efter denna kurs kommer det kännas både enklare och roligare att skapa dessa vackra dimensioner och du kommer kunna möta kundens förfrågan på mer avancerade slingtekniker.
Kursen utförs på övningshuvud. Lunch och fika ingår.

Datum

12/3
9/4

Ort

Göteborg
Stockholm

Tid

10.00-16.00
10.00-16.00

Platser

12 st
12 st

L'ANZA GROUNDS

Är du nyfiken på L’ANZA Healing Color eller behöver damma av grunderna? - Då är detta kursen för dig.
Vi börjar dagen med att gå igenom grundstommen i L’ANZA Healing Color. Hur fungerar Healing Color, hur arbetar vi med den och hur är den uppbyggd? Därefter börjar vi jobba på modeller för att se hur färgen fungerar. Vi delar med oss av våra favoritblandningar, tips och tricks för att underlätta salongsjobbet och hjälper er att känna er trygga i L’ANZAs fantastiska färg. Ta med modell, kammar, clips och fön. Lunch och fika ingår.

Modell välkommen vid 12.00.
Maila bild på din modell till ansvarig utbildare:
Göteborg: joel.birkemose@remove-this.bywe.remove-this.com
Stockholm: alexandra.steinbach@remove-this.bywe.remove-this.com
Malmö: joel.birkemose@remove-this.bywe.remove-this.com

Datum

27/2
18/3
2/4

Ort

Göteborg
Stockholm
Malmö

Tid

10.00-16.00
10.00-16.00
10.00-16.00

Platser

12 st
12 st
12 st


ANMÄLNINGSVILLKOR

Anmälan sker via er säljare med fullständiga företagsuppgifter. Anmälan är bindande och fakturering sker senast 20 dagar innan genomförande. Vid avanmälan eller uteblivet deltagande debiteras kurspris. Ändringar kan göras orsakade av omständigheter vi inte råder över. Inställt event meddelas senast 10 arbetsdagar före utsatt kursdatum, det utgår ingen ersättning för förlorad arbetsinkomst, resor eller liknande. Vid avanmälan eller uteblivet kursdeltagande debiteras kurspris. Angivna priser är exklusive moms. Vid slutet sällskap där det serveras alkohol gäller ålder 18+. För mer information och frågor kring kursverksamheten, vänligen kontakta oss.